EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 EUR Basket
06. 08. 2024

Electric Dunk

Nike SB Dunk Low Pro Safari Olympics

Release: August 2024
Box color: Sail Box Era
Official colorway: Electric Phantom/ Black- Black- Monarch

Boty Nike SB Dunk Low Pro Safari Olympics v kombinaci světle šedé, černé, modré a oranžové barvy. Jsou vyrobeny k oslavám Letních Olympijských Her 2024 v Paříži. Design je inspirován staršími modely Safari a zvířecím motivem. Svršek je vyroben ze semiše, odlehčená cupsole podrážka má navíc Zoom Air polštář na tlumení nárazů. Klínek na jazyku zajišťuje dokonale padnoucí střih, který je zárukou vynikajícího kontaktu s prknem a jeho ovládání. Lem kotníku je opět polstrovaný pro větší pohodlí. V balení kromě modrých také černé tkaničky.

Řada Nike SB Dunk Low Electric se vrací k původní Tinkerově "Safari" inspiraci a přetváří ikonický model SB, který vyniká novým vzorem a retro barevným zpracováním. Tahle bota, které nechybí tlumení Air Zoom, je zahalená do semiše v barvě Phantom a zaujme tkaničkami v přímořském odstínu Chlorine Blue. Safari potisk navíc spolu s logem Monarch odkazují na Tinkerův design z roku 1987.

Elektrizující edice modelu Nike SB Dunk Low Pro je nyní v nabídce online obchodu a také in-store POPNAME, Veverkova 6, Praha Letná. 

Koupit je můžeš zde - Nike SB.

 

 

 

 

nike-sb-dunk-low-pro-electric-safari-olympic-popname-_3685

 

 

nike-sb-dunk-low-pro-electric-safari-olympic-popname-_4444

 

 

nike-sb-dunk-low-pro-electric-safari-olympic-popname-_3596

 

 nike-sb-dunk-low-pro-electric-safari-olympic-popname-_4511

 

 

nike-sb-dunk-low-pro-electric-safari-olympic-popname-_3557  

 

 

 nike-sb-dunk-low-pro-electric-safari-olympic-popname-_1969